Suposo que a cadascú li mou un motiu per escriure un blog. Jo vaig començar, per això que explico en el meu perfil: m'encanta cuinar i m'encanta menjar. Això no vol dir que sigui una gran cuinera, però sí que la meva ment inverteix més temps a pensar en la teca que no pas en una altra cosa. Clar! i això em porta a experimentar i convidar els altres a que experimentin amb mí. Produeix una gran satisfacció convidar a algú a dinar o sopar i veure que encara que no et diguin res (normalment, la gent és educada i et diuen allò de:oh! què bó), els plats s'acaben i inclús algú et demana:" no queda més salsa?" Això és el màxim!
A més ara que m'hi dedico a explicar-vos els meus èxits a taula, us vaig trobant pel carrer, o m'escriviu correus preguntant-me coses sobre aquella recepta o per què no faig una entrada dedicada a aquell ingredient. Com veieu procuro satisfer-vos. Però també m'heu d'explicar les vostres experiències i explicar-les a tothom a través del blog, així podem crear un corrent simpàtic. No us sembla!
Avui us deixo amb un pollastre per llepar-se els dits i un arrosset caldós. Bon profit!
Ingredientes:
- 1 pollo cortado a octavos, quenos saquen la parte de la columna- carcanada que decimos en Catalunya y Valencia-, porque hace feo ese hueso en el trocito de pollo guisado.
- 2 granos de ajo chafados
- 1 papelina de azafrán
- 1 cucharadita de café de gengibre
- 2 limones exprimidos
- 400 grs, de olivas sin hueso
- sal, pimienta, comino y pimentón dulce.
Preparación:
En una cazuela freimos con aceite de oliva el pollo salado, el ajo y le añadimos el azafrán y el gengibre. Cuando le hemos dado un par de vueltas, no no hace falta que esté bien frito, sólo un poco rustido, lo cubrimos con agua y dejamos que cueza sin que se deshaga.Una vez el pollo cocido lo sacamos de la cazuela y a es mismocaldo le añadimos el zumo de los limones ,las olivas, salpimentamos, y echamosun poquito de comino, al gusto, ,(probad primero con poquito e id añadiendo) y una cucharada de pimentón dulce.
Lo dejamos hervir a fuego fuerte unos 5 minutos y volvemos a introducir el pollo. Cinco minutos másy a la mesa.
Yo lo acompaño con sémola de cous-cous al lado. Hace más exótico!
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada