De vegades, per molt que un ho intenta no arriba. I això m`ha passat a mí: el virus va començar a cuclar-me l’ullet fa uns quants dies. I jo continuava cuinant, menjant i oenjant receptes per mantenir el contacte amb tots vosaltres, seguidors i seguidores golafres. Però hi havia alguna cosa que fallava, i no sabia definir-la. Fins que ja es va presentar: “Hola Núria, sóc el virus gastrointestinal i sóc aquí, amb tu uns quants dies per fer-te la punyeta.” . “Doncs caram noi! ho estas aconseguint!”. D’aquesta manera he tingut que caure en la evidència i deixar-vos penjats.
Tot i que penso que el meu amic ha marxat a casa d’algú altre, la meva panxa encara s’està debatint entre el que voldria i el que pot.
Per això aquesta setmana toca dieta sana.
Per això aquesta setmana toca dieta sana.
Rincón de la dieta sana
darvaden
darvaden
Os voy a pasar una versión
consistente de la vichisoise, y que, por otro lado tiene menos calorías y tiene
el reconocimiento de dieta sana. A mi particularmente, la crema normal de
puerros no me parece un ataque ni al colesterol ni a los kilos, pero, esta
receta que os dejo me parece digna de que la probemos, a ver si nos gusta!
Crema reina
Ingredientes para 4 personas:
-
400 cl. De caldo de pollo desgrasado
-
80 grs. de arroz hervido
-
20grs. de margarina
-
200 cl de leche desnatada
-
120 grs. de puerros
-
2 yemas de huevo
Preparación:
- Cocemos los puerros, una vez limpios y cortados, en el
caldo. Luego añadimos el arroz, la leche, la margarina, las yemas de huevo y
salamos. Dejamos cocer unos minutos todo junto y después lo trituramos. Si lo
queremos fino y delicado, lo colamos, si nos gusta más rústico lo dejamos tal y
como está. Yo, que soy una rústica me lo comeré tal cual y quizás tan sólo
tibia.
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