dilluns, 15 de febrer del 2016

Pan de chocolate y naranja

Holaaaa!
Ja fa moooolts dies que no sabeu de mi, però entre múltiples activitats esgotament d'idees i molta "competència" bona, m'havia desinflat.
Ha estat el meu marit que mica en mica m'ha anat burjant i avui m'ha donat la punxada final. 
I aquí estic, de nou amb vosaltres!.
He pogut comprovar que em seguiu i em segui, a banda dels que em demaneu receptes. Us dono les gràcies a tot@S pel vostre interès.
Avui i sense més preàmbuls anem a penjar una recepta que de ben segur us agradarà. És l'alternativa a la coca de taronja i xocolata. És el pa de taronja i xocolata, pels que no toleren el potenciador industrial o no li agraden les coses massa dolces.
Genial, senzillament.

Pan de chocolate y naranja














Ingredientes:

500 g de harina de camut
220 aproximadamente de agua
el zumo de una naranja
la ralladura de una naranja
30 g de levadura
15 g de aceite 
un pellizco de sal
una cucharadita de café con leche de azúcar
peitas de chocolate

Preparación:

Amasamos todos los ingredientes y dejamos reposar en el mismo cuenco la masa para quee no se enfríe que viene la ola de frío polar (eso dicen)

Dejamos que descanse unos tres cuartos de hora, y damos forma a panecillos, bolitas:.. en fin lo que más nos guste
Los tapamos y los ponemos a descansar todos juntos hasta que se doblen el volumen.
Después, al horno 210º arriba y abajo, unos quince minutos. Que merienda, desayunbo o lo que sea más rico! podemos untarle mantequilla mermelada::: sobrasada es más atrevido pero con los contrastes de hoy en día...

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada