dimarts, 8 d’abril del 2014

Paté de higaditos

Hola una altra vegada! ahir us explicava la meva falera pels pans i el joc que em donàvem en els sopars especials. També us vaig suggerir un sopar senzillet amb el pa que vaig penjar.

Bé, doncs avui us porto un paté que farà les delícies de tothom i tothoma i que, a més de ben baratet, és ben fàcil de preparar, ¡Ah! i a més, si ens sobra, el podem congelar.

Paté de higaditos

Ingredientes:
- 400 g de higaditos de pollo
- 115 g de margarina
- 2 dientes de ajo
- 2 cucharadas de brandy, o whisky o lo que tengamos a mano (licor blanco no)
- 1 cucharadita de café de tomillo picado
- sal y pimienta.

Preparación:
Freímos los dientes de ajo pelados y machacados en 25 g de margarina a fuego lento. Añadimos los higaditos y dejamos que se doren.
En un vaso mezclador ponemos el resto de la margarina y tooooodos los ingredientes. Batimos con la batidora, echamos la masa resultante en un recipiente, tapamos y dejamos en la nevera un par de horitas. Listo para servir.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada