dijous, 21 de maig de 2015

Suquet de dorada

Qui ha dit que el suquet s'ha de fer sempre amb rap? A casa són molt sibarites però en canvi no els agrada el rap!
A casa són molt sibarites però la orada i el llobarro al forn diuen que per mí!! I vaig pensar:"I si fem una barreja? A veure com queda i a veure què passa!" Doncs que vaig triomfar!
Resulta que ara sí que volen orada, però en suquet!. La raó és ben senzilla: La orada és més aviat eixuta, per això els costa, però amb el suquet els resulta més agradable!.

Així doncs, us deixo amb el meu "arreglo" a veure si us agrada

Suquet de dorada


















Ingredientes:
- 4 doradas cortada a filetes
- 4 gambas rojas
- 100 g de chirlas
- 1 tomate maduro 
- 3 dientes de ajos trinchados
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de harina
- una cucharada de perejil picado
- 3 patatas grandes cortadas a rodajas gordas

Preparación:

Batimos el tomate con el ajo y el perejil.
Freímos la picada en una cazuela con aceite caliente, le damos un par de vueltas y cuando vemos que el tomate ya toma color añadimos la harina y el pimentón. Removemos y añadimos medio litro de agua caliente y dejamos que hierva unos 10 minutos.
Es el momento de salpimentar y añadimos las patatas cortadas. Cuando llevan unos cinco minutos hirviendo añadimos el pescado, las gambas y las chirlas. Cocemos unos diez minutos a fuego fuerte y ya tenemos nuestro suquet listo para tomarlo con un buen vino blanco, por supuesto,mejor fresco y del Penedés!! Que aproveche!!!!

Reacciones:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada