dijous, 15 de gener de 2015

Rollitos de pan de molde

Aquest dia vaig anar convidada a sopar a casa d'uns amics. I em va encantar. Primer perquè estava amb els meus amics, segon perquè tot el que varen preparar estava bonísssim, i per últim perquè va ésser un sopar clàssic de "picoteo", dels que a mi m'encanten (amb truita de patates boníssima inclosa) i que no sé per quina raó mai no preparo. Des d'aquí una felicitació ben forta al Peque i l'Antònia.
Vaig menjar per tres dies! Jajaja!

I em vaig quedar amb uns rotllets que ens varen oferir, que segons l'Antònia no tenen gaire complicació, i que llueixen molt.

Us deixo amb tots tres:

Rollito de Philadelphia y salmón ahumado




Ingredientes:

- 1 rebanada de pan de molde cortado a lo largo.
- 1 paquetito de salmón ahunmado
- 1 bote de queso Philadelphia

Preparación:

Untamos la rebanada de pan de molde con el queso, colocamos encima el salmón ahumado y enrollamos la rebanada y la cubrimos con film transparente. La dejamos en el congelador un par de horas, y una media hora antes de cenar la sacamos del congelador, cortamos a rebanadas y colocamos en una fuente.

Rollito de atún y  pimiento morrón
















- 1 lata de atún en conserva
- 1 lata de pimiento morrón en conserva
- mayonesa

Preparación:

Untar con la mayonesa la rebanada de pan, colocar encima el atún (sin la lata) y unos trocitos de pimiento morrón.
Enrollamos, cubrimos, congelamos, cortamos como en los rollitos anteriores.


Rollito de lechuga y jamón york




















Ingredientes:

- 1 rebanada de pan de molde cortado a lo largo.
- unas hojas de lechuga iceberg cortada a tiras
- 100 g de jamón york a lonchas.
- Queso Philadelphia.

Preparación:

Untamos el pan con el queso, colocamos el jamón york y seguidamente la lechuga. Pasos siguientes como en rollitos anteriores Jaja!

Reacciones:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada