dimecres, 8 d’abril del 2015

Ensalada de escalivada y lentejas

Buff!! Fa dies que no ens parlem, oi? Com ha anat la Setmana Santa? Quina pregunta, només per descansar una mica i menjar bacallà i torrijes...
Jo he estat una mica mandrosa a l'hora de cuinar, per això i per l'alta cobertura d'internet que he tingut, no us he escrit.
Ara no es que us porti gaire cosa, però avui m'he preparat un platet ràpid, complert i sà, i he pensat que feia dies que no posàvem res al racó de la dieta sana i així vaig preparant-me per escriure una recepta que molts coneixeran però que de ben segur els meus propers desconeixen com em passava a mi i la compartiré amb vosaltres. Avui no, per això, la setmana propera.

Aprofito aquest post per enviar-li un petó a Merche del mercat de Sant Adrià i dir-li que a partir d'avui cada post tindrà un raconet de dedicació per ella! Gràcies Merche.

Bé deixem-nos de monyades i anem al lio amb una amanideta d'escalivada i llenties espectacular!!!

Ensalada de escalivada y lentejas





















 Ingredientes:

- 300 g de lentejas cocidas
- un pimiento rojo asado
- una berenjena asada
- un puñado de alcaparras
- una lata de anchoas
- un puñado de olivas muertas
- aceite y sal

Preparación:

Desmigamos el pimiento y la berenjena, mezclamos con las lentejas, las alcaparras, unas anchoas cortaditas  y las olivas, aliñamos con el aceite y la sal y adornamos con el resto de anchoas. Lista para empezar platitos más ligeros y más acordes con la temporada que entramos.

1 comentarios:

  1. Mmmmm... Quina bons pinta i ràpid de fer si ja tens el pebrot i l'esbergínia escalivats! Provaré de fer-ho ben aviat, tot i que al petit, que té 2 anys, no sé si li agradaran els seitons, provaré a veure, és possible pq li agrada molta cosa!

    ResponElimina