diumenge, 15 de gener del 2017

Fideos de arroz a la japonesa

El primer de tot bona entrada d'any per tothom i tothoma i desitjo que digui un any mooolt important pel desenvolupament dels vostres desitjos i projectes!
Dit això, si, ja ho sé, ja he rebut unes quantes queixes per part vostra, us he deixat abandonats...
Però torno a ser aquí, amb noves receptes i nous reptes. 
No penseu que durant aquest temps no he cuinat ni menjat! Això mai a la vida puc deixar de fer, però...
Qui em coneix d'aquí del Masnou segurament sap que ademés de cuinera golafre m'he tornat cantaire, i canto amb el Cor Scandicus que, a més de treure de mí una afició insospitada, també em dóna la oportunitat de compartir amb els companys de cor plats i receptes! Si és que de golafres som un munt al món!
Avui us penjo un plat oriental, perquè després de les festes ja sabem tots com tenim el cos de modificat, com està d'enfadada la nostra amiga bàscula i, sobretot, com tenim de carregat el nostre pobre fetge. Es mereix una mica de repòs.
Doncs allà vaig amb la receptáculo.

Fideos de arroz a la oriental



Ingredientes:
- 200 g de fideos de arroz
- una zanahoria bien hermosa
- una cebolla pequeña, ya sabemos, troceada, por habernos hecho llorar
- un cuarto de col cortada en juliana
- un puñado generoso de brotes de soja
- un vaso de vino tinto lleno de salsa de soja
- una cucharada de postre de azúcar moreno
- medio vaso de vino de salsa Worcester
- una hoja de nori también enjulianada
- un vaso de vino lleno de agua
- medio pimiento verde también enjulianado.

Preparación:
Vamos primero por la zanahoria que es la única que aún no le hemos hecho nada. La pelamos con la mandolina y una vez pelada seguimos pelándola y así nos queda hecha tiras. 
En una cazuela, si tenemos wok mejor, ponemos una cucharada de aceite a calentar y entonces añadimos la cebolla y la zanahoria y bajamos el fuego y tapamos para que no se escapen y se ablanden. Cuando ya han tomado blandura añadimos la col, los fideos, el agua, la salsa de soja, la salsa Worcester y el azúcar. Y ala los dejamos cocer unos diez minutitos tooodo revuelto y bien tapaditos que no cojan frío. Al cabo de ese tiempo añadimos los brotes de soja y dejamos cinco minutitos más.
Finalmente servicios bien caliente y adornado con el nori. Bon profit!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada