dissabte, 18 de febrer de 2017

Fideos de calabacín

Hola!

No penseu que començo a fallar per què el diumenge passat no vaig escriure. Avui escric i demà també així recupero els dies.
Anava molt atrafegada el cap de setmana passat preparant el taller de "cuina per a joves independents" que vaig dur a terme en l'escola Internacional Hamelin-Laie,  el dimarts passat.
Va ser una experiència sensacional! Després diuen que els joves són mal educats, que no es presenten voluntaris per res, que no hi participen... Doncs jo vaig quedar entusiasmada de l'actitud d'aquests joves de secundària, què, em sembla ho van passar d'allò més bé i jo, no tinc paraules.

Van preparar un pollastre xusitori i una raclette però en microones
I m'han dit que el faran a casa! de fet, eren les 10,30 del matí i ho estaven menjant per esmorzar!

Des d'aquí moltes gràcies a tots i totes i a la directora de l'escola per donar-me aquesta oportunitat i al seu xef  del qual tindrem la oportunitat de rebre consells recomanacions receptes... més endavant us el presento!

Avui us deixo amb un plat podriem dir vegetarià i molt vegetal. He tret la idea d'un llibre que m'han regalat amb moltes receptes de verdures i com ja sabeu que a mi m'encanten...

Anem per ella doncs!

Fideos de calabacin con gambitas











Ingredientes:

- 2 calabacines
- 1/2 kg de gambitas peladas
- dos dientes de ajo
- sal y pimienta blanca
- un vasito de vino blanco


Preparación:

Lavamos los calabacines y le cortamos las puntas.
Con una mandolina vamos cortandolos a lo largo en tiras, nos quedaran unas láminas finas pero largas que despues cortaremos or¡tra vez en tiritas para darle forma de espaguettis, o mejor dicho, de tallarines, porque quedan planos como el encefalograma de una mesa.
Existen unos aparatos que se llaman espirales que facilitan mucho esta tarea, lo venden en tiendas especalizadas en "cacharros" de cocina, tipo Gadgets.
Ya tenemos los calabacines por un lado
en una cazuela, o, si tenemos un wok mejor, ponemos un chorreoncito de aceite y cuando esta calie ente echamos las gambitas y el ajo trinchadito. Un par de vuelkas y, aun no estan cocinadas del todo cuando añadimos el vino blanco. dejamos que evapore el alcohol un par de minutos y es el momento de poner los calabacines y salpimentar.
En nada se cuecen, y nada quiere decir cinco minutillos. Servimos calentito y lo disfrutamos.
A que es rápido, sencillo, barato, ligero y apetitoso? ya sabéis! yo en mi línea de no complicarme la vida!
Hasta mañana!

Reacciones:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada