dimarts, 10 de gener del 2012

Què fem amb els galets?

Ja han acabat les festes i ara venen les sobres... Hi ha restes dels magnífics àpats per tot arreu: congelador, nevera, armaris...I els galets? què fem amb ells? Els guardem per la propera escudella? si ja hem tingut prou d'escudella i no fa fred per preparar-ne un altre!
A casa el que fem és que els bullim, els deixem refredar una mica i els barregem amb una mica d'oli de bitxo, herbes aromàtiques i formatge parmesà ratllat, i d'això en fem un primer plat suau i que ens fa recordar aquestes festes però sense Almax. Podem acabar l'àpat amb unes truitetes de bechamel, i per postres recordeu que és temporada de taronges i que estàn molt bones a rodanxes amb un rajolí de mel i canyella en pols.


Tortillitas con bechamel

Ingredientes:
- 3 Huevos
- 1 bote de tomate triturado para freirlo, o bien 5 o 6 tomates naturales y triturados.
- Bechamel: leche, harina, sal, nuez moscada i daditos  de jamón dulce.
Preparación:
- Hacemos una bechamel espesa i le añadimos los daditos de jamón dulce.
- Batimos bien batidos y, en una sartén con un poco de aceite caliente echamos un par de cucharadas del huevo; cuando esté cuajado le echamos una cucharada de la bechamel espesa que hemos preparado y enrollamos la tortilla. Ya tenemos la primera. Así continuamos Hasta que se acaben  los ingredientes.
- Preparamos la salsa de tomatet a la que le podemos añadir orégano, albahaca, etc., para "aromatitzar-la", y una vez hecha la vertemos  per encima  de llas tortillas que habremos colocado en una fuente. Os gusta?

A continuació no ve una foto del què us acabo d'explicar. Aquest nino li van portar els Reis al meu fill. Els Reis li van encarregar això i un Michael Jackson chulííissim! a la meva amiga Mibel. Tot ho ha fet a mà, us convido a que veieu les fotos dels dos ninos i d'altres més al seu blog   lacostureraninja.nikochancomics.es Té unes mans prodigioses!

I amb aquesta simpàtica foto us deixo fins la setmana que vé!



2 comentarios:

  1. Agradezco infinitamente tus palabras, pero a cada uno, lo suyo, eh? Quizás yo pueda manejar el ganchillo, pero esas mismas manos en la cocina son algo "patosas". Me encanta tu creatividad y originalidad en los platos que preparas!! Por qué has tardado tanto en "bloggear"??

    ResponElimina
  2. Em sembla super divertit el ninot! Es molt graacios! Ademes de "karate"!

    ResponElimina