dilluns, 3 de novembre del 2014

Brochetas de otoño

Anar a la piscina és una de les activitats més integrals que hi ha. Nedes: la natació és dels esports més complerts, és relaxant, antiinflamatori... però a més, anar a la piscina és trobar-te en un espai social, que, si vols, serveix per relacionar-te i si no, doncs nedes, et dutxes, et vesteixes i adéu-siau. Però és clar, a mi si em serveix per a relacionar-me, per compartir anècdotes, aventures, acudits i...el més important: receptes de cuina!.
Aquest dia ideàvem la Sandra, monitora de la piscina del Masnou, i jo, un plat de tardor, que fós bonic, de castanyada, ràpid, lleuger, per allò dels panellets i les castanyes i tot el que ve darrera, i vàrem pensar en unes broquetes delicioses, amb moniatos, castanyes...El resultat, espectacular, la senzillesa de preparació inigualable, les dues vàrem triomfar cada una a casa seva i com a mostra, us presento avui la foto que va fer del seu plat: què contentes estem amb les nostres broquetes de tardor!

Brochetas de otoño quehuacha, darvaden

















Ingredientes:

- 250 g de solomillo o carne magra de cerdo cortada en dados
- 8 castañas
- Un boniato cortado a dados a la misma medida que la carne
- Opcional, yo, en vez de castañas, que no soy muy amante,le añadí pimiento rojo cortado a dados.
- Sal, pimienta y un poquito de aceite.
- Los palillos, de brochetas que venden en todos los lados.


Preparación:
Primero hemos de pelar y cocer unos minutos las castañas por dos motivos, para que la pielecita interna nos salga mejor, y para que se nos quede igual de cocida cuando tengamos las brochetas listas.
Y empezamos a ensartar trocitos de carne, boniato, castaña....a nuestro gusto. Quizás necesitéis más carne si os apetece más que la parte vegetariana. En nuestro caso repartimos por igual.


Salpimentamos, ponemos en una bandeja para horno,lo rociamos con aceite, y a gran potencia unos 15 minutos, cuando la carne está dorada, ya tenemos nuestro segundo plato preparado. Las servimos con crema de castañas para hacerlas más festivas. 



-



I






0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada