dijous, 30 d’octubre del 2014

Calabacines de otoño al cabra

Hola! Estem a la tardor! temps de menjar bolets! però com fa calor (bieeeeen!) encara hi ha carbassons. Un bon amic meu em va regalar un enorme carbassó el qual em veia incapaç de menjar-me'l encara que fos a base  de cremes. Així doncs, el vaig tallar a rodantxes i el vaig congelar per tal d'anar treient poc a poc. I vet aquí que el meu germà em va explicar una de les seves receptes de bon cuiner i jo, copiona per natura però amb una mica d'iniciativa, li vaig fer una petita esmena, adequada al meu carbassó congelat.
Ell partia el carbassó per la meitat, el feia a la planxa i mentre allò es cuinava, fregia uns bolets amb all i julivert. Un cop tou el carbassó, el buidava i la carn la barrejava a la paella amb els bolets i després farcia la pell dels carbassons amb la barreja, posava formatge de cabra a sobre i al grill.
Encara no ho he tastat. Deu ser bó. Però em vaig fer un embolic i vaig canviar una mica d'ingredients, de versió i de tot. I va sortir això que us escriuré però, faré la recepta del meu germà un altre dia. 
Bona castanyada! Per cert, recordeu que a més dels panellets podeu fer els pastissets de moniato (jo ja els tinc a punt).

Calabacines de otoño al cabra


















Ingredientes:
- 8 rodajas de calabacín enorme o 4 mitades de calabacín normal
-En el caso de utilizar las rodajas, hagamos 4 mas para freir con las setas.
- 150 grs de setas tipo camagrocs, champiñones...Rovellons o níscalos mejor no porque tienen la carne demasiado dura.
- 1 cebolla grande
- 1 tomate maduro mediano
- 8 rodajas de queso de cabra
-como siempre sal y pimienta al gusto.

Preparación:
Salamos los calabacines y los ponemos en la parrilla (salvo las cuatro rodajas que hemos reservado para freir).
En una sartén freimos la cebolla picada, el tomate troceado, las setas y las rodajas de  calabacín troceado. ( en el caso de los calabacines a mitades esperamos a que se nos hagan a la parrilla y luego la carne la troceamos y la mezclamos con las setas y demás, salpimentamos y una cosa hecha).
Finalmente, ponemos un poco de este mejunje en cada una de las rodajas que nos esperan en una fuente para horno, y lo tapamos con un poco de queso de cabra. En el caso de las mitades de calabacín, pues las llenamos del sofrito, y lo mismo, cubrimos con queso de cabra. Gratinamos y listo!






0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada