dijous, 16 d’octubre de 2014

Farfalle con gorgonzola y nueces

Fa un parell d'anys ja que vaig publicar una recepta de pasta amb gorgonzola i nous. Era un plat més aviat calent i molt apetitós. Estareu d'acord amb mí que encara no fa temps de menjars calents però els i les golafres amants de la pasta i el formatge us farà gràcia trobar una recepta totalment diferent a aquella que vam tastar temps enrere i que, en canvi, porta pràcticament els mateixos ingredients. A veure que us sembla.

Farfalle con gorgonzola y nueces arroces y pasta


















::Ingredientes:
- 300 g de farfalle de colores (así comemos un poco de verdura)
- 200 g de gorgonzola
- 150 g nueces peladas y cortadas a cuartos
- Sal, pimienta, aceite de oliva y vinagre de módena
- Un par de cucharadas de huevas de lumpo para adornar.

Preparación:
Cocemos la pasta hasta que esté al dente. Escurrimos y reservamos en una ensaladera.
En una sartén sin aceite, tostamos las nueces y añadimos a la pasta.
Troceamos el queso gorgonzola a daditos y añadimos a la ensalada. Preparamos una vinagreta con el aceite, sal, pimienta y módena y mezclamos bien. Por último decoramos con las huevas de lumpo. Sencillito y riquísimo. Además contiene proteínas, hidratos, minerales,vitaminas, omega3 y no sé cuántas cosas más. Eso sí, la grasa del queso...

Reacciones:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada