dimecres, 8 d’octubre del 2014

Ensalada de judías verdes y brotes de soja

Sembla que continuem amb les bones temperatures, el sol , i les ganes de preparar i menjar coses fresques i lleugeres. Jo, que com sabeu m'encanten les amanides estic aprofitant per quan no ens vindran tant de gust. A més vull anar incorporant elements més propis de dietes vegetarianes, per tal de poder combinar proteines vegetals amb les animals amb una mica més d'equilibri i així obtenir més beneficis pel cos.
Avui us deixo amb una amanida fresqueta, lleugera i complerta, que vagi de gust!

Ensalada de judías verdes y brotes de sojadarvaden













Ingredientes:

- 250 g de judías verdes troceadas y cocidas
-150 g de brotes de soja en conserva (medio bote más o menos)
- 2 huevos duros
- 1 tomate de ensalada
- 6 barritas de surimi o 200 g de gambitas peladas cocidas (o ambas cosas)
- 1 buen puñado de olivas negras sin hueso.
- Aceite, sal y el zumo de medio limón. (yo utilizo el limón concentrado que va muy bien tenerlo a mano para ensaladas, granizados, gelatinas...)

Preparación:
Troceamos los huevos duros y las barritas de surimi, también cortamos a gajos el tomate y a rodajitas las olivas. Mezclamos los ingredientes, hacemos una vinagreta con el aceite el limón y la sal y aliñamos la ensalada. La mantenemos fresquita en la nevera y veréis qué rica.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada