dimecres, 28 de març del 2012

Està bé, ja explico la meva ceba confitada!

Ja estic una mica cansada de sentir: “ Ai,a mi no em surt la ceba com la fas tú, ai que no em pots dir com la fas? Ai és que és tan bona, què em podries pasar una miqueta? tinc convidats i…” Així doncs m’he decidit i us explicaré com la faig jo, així faré ple de pots que posareu dintre de la nevera i no tindreu més problemes –ni jo tampoc- durant uns mesos. Al cap i a la fí no deixa de ser una recepta que vaig descubrir fa molts anys a una revista...

dilluns, 26 de març del 2012

També tenia molts pebrots…

Vull dir què, el dia que vaig fer rebost d’albergínies, també el vaig fer de pebrots. Així doncs, com bé us podeu imaginar he fet d’escalivades ! i de coses amb els pebrots i les albergínies! ara bé, no penseu per un moment que he quedat ben farta. Ni hablar del peluquín! Encara em queden moltes coses per provar, per gaudir i per explicar-vos dels pebrots i les albergínies. De moment us deixo amb aquests pebrots farcits  No us queixareu de...

dimecres, 21 de març del 2012

Què faig amb tantes albergínies?

Vaig comprar dos Kgs. d’albergínies. Estaven tan barates! eren ten bones, tan dures i brillants com el bonítol de mesos enrere. i no em vaig poder sustraure. Les vaig cuinar. I ara què faig amb tot el albarginierío? Comencem a escalivar… però no s’acabaven. Arrebossades estàn boníssimes, però…estic en guerra amb la bàscula, I ara què? eh? Vaig fer un cop d’ull al blog d’una amiga, Sami's kitchen , que té unes idees molt interessants, quant a receptes...

diumenge, 18 de març del 2012

Recordeu les verduretes reciclades?

Encara em quedaven i aquest cap de setmana les he acabat de gastar amb aquesta coca de pasta de full. Així l’hem donat una alegria  al cos sense pasar-nos. Ja sabeu que vaig tenir una desagradable experiència i hem de trobar el camí, reconciliar-me amb aquella que ja sabeu, però sense patir, eh?Per això, els menús que proposo darrerament, encara que no siguin de dieta estricta, no fan abús de greixos ni hidrats de carboni, que tan poc...

dimecres, 14 de març del 2012

No pot ser! sóc una golafre!

Mireu bloggers que em seguiu! feu el que us dic però no el que jo faig!, Ja arriben les Falles de València amb la seua cremà, els bunyols, les paelles, les fogases… Sí,sí, les fogases! si n’hi ha alguna persona de les que em seguiu que sigui de la part de València sabrà a què em refereixo. I jo com tinc mig sang valenciana i del tot golafre, no he pogut resistir-me a preparar aquest pa de pessic cosí germà de les fogasses i de la mona valenciana....

dilluns, 12 de març del 2012

He tingut una mala experiència!

Vaig trobar-me amb la meva pitjor enemiga. Havia estat evitant-la i imaginat-me que no era tan cruel com jo la feia. Al final, el camí de la veritat només és un i s’ha de ser valent per afrontar la realitat. Jo vaig decidir que ja era hora, que no podia continuar així i que havia de veure’m amb ella. Allí estava, la mala p…, mirant-me amb aquell somriure cínic del que va a dir una cosa que sap que farà mal. Va ser cruel, molt cruel. I el pitjor, és que tenia raó. Soposo que aquestes alçades ja sabeu de qui parlo, oi! per què no és només la meva...

dimecres, 7 de març del 2012

Ahir vaig avançar el sopar chachi del divendres!

Bé, jo no sé com ho faig darrerament que sempre convido algú o altre a dinar o sopar a casa. De tal manera que, aquesta setmana tinc cuina doble: el sopar que vaig preparar ahir, i el que hauré de pensar pel proper divendres. Jo us deixo avui amb el que ja vaig preparar i que no m’importaria tornar a repetir divendres vinent, però com s’ha d’anar variant, ja farem una cosa o altre pe i us explicaré. quehuacha Viernes, cena para dos Bueno,...