diumenge, 26 de febrer del 2017

Bollitos de queso

No sé si és perquè aquest any no tinc ganes de plat, o perquè tinc poques ganes de cuinar, o moltes, no sé, però el cas és que no faig més que preparar cosetes, en comptes de plats contundents. Suposo que també ve donat perquè com preparo les cosetes per berenars i sopars d'aniversari, m'entren ganes de menjar això a mí també. Avui us porto uns "bollitos" de formatge, que van molt bé amb unes anxovetes, o amb una mica de pernil, o així sols,...

diumenge, 19 de febrer del 2017

Tartaletas de tartar de salmón

Ja torno a ser aquí!. Lo prometido es deuda. Vaig dir que aquest cap de setmana eren dos posts i com no m'agrada faltar a la meva paraula, ahi que voy. Entrem en setmana de carnestoltes, i jo continuo preparant cosetes per aniversaris, i aprofitant totes dues coses, l'ambient festiu, avui us paso una recepta de total complexitat, jajaja! Molt fàcil i vistosa, i us agradarà tant a vosaltres com a la resta de comensals sempre que us agradin els...

dissabte, 18 de febrer del 2017

Fideos de calabacín

Hola! No penseu que començo a fallar per què el diumenge passat no vaig escriure. Avui escric i demà també així recupero els dies. Anava molt atrafegada el cap de setmana passat preparant el taller de "cuina per a joves independents" que vaig dur a terme en l'escola Internacional Hamelin-Laie,  el dimarts passat. Va ser una experiència sensacional! Després diuen que els joves són mal educats, que no es presenten voluntaris per res, que no...

diumenge, 5 de febrer del 2017

Patatas con almejas

Bona tarda!  Resulta que un dia em va donar per comprar borrajas , molt típiques a Aragó. Mai les havia tastades, i vaig pensar que aquell dia era el dia. Vaig buscar una recepta que em fes el pes i vaig trobar: "Borrajas con almejas" Allà que voy, i vaig fer el primer pas, bollir les "borrajas". Un cop vaig tenir-les bollides, vaig voler tastar-les i, ho sento molt, moltíssim, però no em van agradar. No vaig ser capç de continuar cuinant-les,...