dilluns, 23 de febrer del 2015

Patatas rellenas gratinadas y arroz caldoso

Hola! avui us porto una recepta baraaata, fààààcil, bonííííssima, com sempre, però em fa molta il·lusió per què la vaig preparar pel divendres sopar especial, i creia que el meu fill, adolescent ell, me la tiraria pel cap i ben al contrari, es va desfer en elogis mentre se la cruspia a la velocitat quasi de la llum. Li dedico a Elicia, la veu més dolça de Corscandicus, que cada setmana visita el blog i m'anima a continuar penjant cosetes fàcils...

dijous, 19 de febrer del 2015

Tejas de almendra y chocolate

Ja sé que és molt extrany que jo prepari alguna cosa dolça, però de vegades.. Resulta que vàrem anar convidats a sopar: quin sopar! mexicà autèntic! Quina passada! Com vàrem gaudir! També de la companyia, no penseu malament! Però és que l'amfitriona es va lluir de totes totes! Un hurra des d'aquí per la Marisa! I les postres? Un tiramisú preparat pel Josep Ramón, un altre convidat que el maleït no em va donar la recepta, potser per que no li...

dimarts, 10 de febrer del 2015

Gratinado de patatas y choucroute con bechamel

Una de les virtuts o defectes que tinc a la cuina és que no m'agrada llençar res. I quan dic res és res. La meva amiga Pepi diu que al seu marit li agradaria tenir la nevera com la tinc jo: plena de potets. I és així: poquet que em sobra, potet i a la nevera! En aquestes que avui us porto un àpat de "poquets". Recordeu la choucroute que vaig obrir l'altre dia per fer la tarta? Doncs encara em quedava la meitat.  També us recordo que per...