dilluns, 29 d’octubre del 2012

Per tots Sants… la castanyada!

Preparem-nos que arriba tots sants i la castanyada, i per d’altres Halloween. Però em penso que els que celebren Halloween no tenen res per menjar,oi? Doncs m’estimo més celebrar la castanyada, amb les castanyes, els moniatos, els panellets… i els pastissets de moniato. Que no els heu tastat mai? Doncs no heu entrat encara al cel! Avui us porto la recepta i, si us fa mandra, m’envieu un correu i us preparo una safata! Pastelitos de boniato Ingredientes: -...

dijous, 25 d’octubre del 2012

Aquest divendres sopar oriental

Com de ràpid passen els dies! Sembla com si fós ahir que comprava a Mataró unes babutxes marroquines, i va ser dilluns passat! que per què vull unes babutxes? Molt fàcil! cadascú té les seves manies i una de les meves és no anar per casa amb bata i sabatilles. No tinc res en contra però m’estimo més unes babutxes que fan més de vestir: són de pell, de colors i brodats molt bonics i, a mí m’agraden! Total, tota aquesta història per dir-vos que amb...

dilluns, 22 d’octubre del 2012

Avui descansem de bolets… per poc temps!

Al final deixareu de llegir-me per pesada. Ja ho entenc, ja, però és clar, ja sabeu que quan és la temporada d’algún producte, aquest ens surt per les orelles, i no el llençarem. Doncs  la millor manera de no fartar-se’n ens preparant-ho de formes diverses. Jo us animo des d’aquí a que compartiu amb mí maneres de preparar els productes de tardor. Jo us els publico! Avui, com toca cosa sana i equilibrada us porto dos receptes -amb foto!- que...

dijous, 18 d’octubre del 2012

I després de caçar bolets…

S’han de netejar, s’han de prepar i s’ha de cuinar de diferents maneres per tal de que no acavem de rovellons a la brasa i fregidets amb all i julivert fins allà dalt. Així doncs, si no teniu inconvenient jo us aniré donant suggeriments per variar el menú boletaire, que he recopilat algunes idees ben saboroses. De totes maneres els podem incloure en una paella, un arròs de muntanya, una amanida…inclús en un entrepà. Això últim se m’acava de passar...

dilluns, 15 d’octubre del 2012

Jo també he anat a boscar bolets!

Heu vist quina cistella tan xula he omplert? No, no, no els he comprat. Aquests bolets estàven esperant-me al bosc per que els portés cap a casa. A quin bosc? Al de la muntanya, quina muntanya? doncs, com diuen els super boletaires, la d’allà dalt. Darrere el poble. Estic ben contenta perquè aquest any ens hem avançat fins i tot als del poble. Je, je! Bé, us donaré una pista. Els hem trobat a Lleida, camí cap a Andorra, a l’Alt Urgell. Allà on...

dijous, 11 d’octubre del 2012

Ja tornem amb les celebracions!

Avui ja tenim un motiu més de celebració: s’ha acabat la setmana laboral per molts de nosaltres. No si encara haurem d’agrair que demà és festa nacional…! Bé golafres, però a nosaltres el que ens interessa és la teca i com estem a prop del cap de setmana, avui toca el sopar especial de divendres. Però abans m’agradaria deixar-vos amb una recepta per fer brownies ben senzilla i exitosa. Me la va passar l’Anna de la fruiteria Hermanos Martinez de...

dilluns, 8 d’octubre del 2012

Visca! Ha tornat l’estiu!

Quines calors tan bones que tornen a fer. Ho sento molt – amb la boca petita- per  tothom i tothoma golafre que està desitjant posar-se un abric i menjar xoxolata calenta i brous condensats. Tot arribarà, no patiu! Jo, com estic tan contenta doncs he preparat un plat molt estiuenc i molt de dieta sana, tot i que no sé quantes calories en té ni aquestes mandangues, però us ben aseguro que es tracta d’un plat lleuger, bonic, i ben sà. Me'l va...

dijous, 4 d’octubre del 2012

Mantenim les tradicions?

Recordo el poble dels meus avis, allà per València, concretament a la Vall d’Albaida: els moros i cristians, la fira de Sant Jaume, i com no! els arrossos i els plats que ens preparava l’àvia i que haviem de portar al forn a coure, i que, per cert estava a l’altra punta de la casa i havies d’anar per tot el poble airejant el menú que tenies aquell dia! Recordo especialment que els diumenges es preparava el puchero, és a dir, l’escudella valenciana...

dilluns, 1 d’octubre del 2012

Hoy dieta sana total!

darvadenRincón de la dieta sana Que hartita estoy de tener que comer sano! Bueeno hagámoslo para luego poder concedernos licencias pecaminosas! Hoy os dejaré con un solomillo de ternera que tiene buena pinta y nos lo recomienda, como ya sabéis, la Sociedad española para el estudio de la obesidad. Ah! y esta ensalada de garbanzos: Ensalada de garbanzos Ingredientes: - 250 grs de garbanzos - 1 tomate rojo pero de carne dura - 1 cebolla...