dilluns, 28 de maig del 2012

Comencem una època de canvis!

Estic molt contenta! Aviat us podré fer un regal que ja feia temps us volia fer i no trobava la manera! Com ja veieu estic millorant sensiblement les poques fotos que penjo al blog, però aquí no acaba tot, ja veureu ja. De moment, us haureu adonat que he fet una xapuça amb l’índex de receptes, però, si més no, ara és una mica més fàcil trobar-les. No us amoïneu! arriben millors temps! Almenys per a la vostra lectura del blog! Penso recuperar algunes receptes que us he mal explicat a “Menú de la semana”, per que, potser, us atabalo amb tantes...

dimecres, 23 de maig del 2012

M’he atrevit amb el pà!

Quina feinada! doncs no! quina despesa de forn! doncs tampoc, quin enrenou de farines i martingales que deia el meu amic Joan! doncs tampoc! No surt a la primera! Sí que surt a la primera! I està de bó! Golafres! No patiu si us heu descuidat de comprar el pà per aquesta nit, o per demà. Teniu la recepta a recetas de la semana. Jo faig els entrepans del cole amb aquest pà i tenen èxit! Aquí us deixo una foto dels que vaig fer ahir, no són els més...

diumenge, 20 de maig del 2012

Aquest divendres he faltat a la cita amb vosaltres…

De vegades, per molt que un ho intenta no arriba. I això m`ha passat a mí: el virus va començar a cuclar-me l’ullet fa uns quants dies. I jo continuava cuinant, menjant i oenjant receptes per mantenir el contacte amb tots vosaltres, seguidors i seguidores golafres. Però hi havia alguna cosa que fallava, i no sabia definir-la. Fins que ja es va presentar: “Hola Núria, sóc el virus gastrointestinal i sóc aquí, amb tu uns quants dies per fer-te la punyeta.” . “Doncs  caram noi!  ho estas aconseguint!”. D’aquesta manera he tingut que caure...

dilluns, 14 de maig del 2012

El meu fill diu que és una xorrada però…

El meu fill diu que és una xorrada penjar aquesta recepta al blog, però és que ha quedat tan bonica la foto!, tan clara!. A més de ben segur que tothom i tothoma tenim bones idees per fer amanides però no està de més afegir una altra i més si és colorida com aquesta: Oi que és bonica? Doncs passo a donar-vos la recepta: Ensalada de bacalao Ingredientes: - 4 cogollos de Tudela - 1 cebolla trinchada - 1 tomate cortado a dados - 1/2 pimiento...

dimecres, 9 de maig del 2012

Visquen els llegums!

La meva amiga m’ha passat un pot d’hummus, la millor manera de menjar cigrons sense engreixar, sense colesterol, refrescant, ràpid (més per mi que no l’he hagut de preparar). Es tracta d’un entrant molt suau i molt festiu, perque la seva presentació és bonica: s’acompanya de bastonets d’api, de pastanaga, carbassó… Jo,  com bona golafre, me’l menjo d’amagatotis quan tinc gana i obro la nevera, però no descarto la possibilitat de, si algún dia arriba el pot sencer al cap de setmana, de presentar-ho com una part de les múltiples xorradetes...

dimecres, 2 de maig del 2012

Disculpeu les molèsties…

Senyors i senyores golafres en general: em disculpo per no haver publicat aquest cap de setmana com acostumo a fer. He sofert alguns avatars que no m`han permés  posar-me en contacte amb vosaltres, però, tot i que encara no estem al cent per cent, no he volgut deixar pasar més temps. Queda perjudicada la pestanya del menú de la setmana, però estic conveçuda que teniu mé recursos que jo per pasar una setmana dietèticament correcta, sense patiments...