dissabte, 22 d’abril del 2017

Tartaletas de paté de alcachofas

Bon dia, es passen les jornades amb la recepta sobre la taula el gust de l'àpat a la boca i el post sense publicar. Segur que no em dedicaré a això de publicar però mentre tingui alguna coseta a compartir amb vosaltres... L'altre dia algú em va convidar a un paté d'espàrrecs boníssim que el va comprar no sé on. Em va agradar tant que vaig voler preparar-ho per un sopar d'amics i va tenir tant d'èxit que, quan l'endemà em van regalar unes carxofes...

dimecres, 12 d’abril del 2017

Volovanes de mermelada de pimientos verdes y bacalao rebozado

Bon dia! La mandra de l'ordinador no em permet ser disciplinada penjant receptes. Després vaig parlant por ahi del meu blog, la gent em demana l'adreça i jo sense penjar res! quin desastre! He passat dos dies de relax a Mas Torrencito, una casa rural al Pla de l'estany que, a més de mascotes, admeten persones. El lloc ideal per descansar, compartir i gaudir amb els nostres gossos de la natura i de tot el que ens ofereix en Miguel, el propietari....

diumenge, 26 de març del 2017

Pastel de patatas y calabacin

Bona tarda, com va la primavera? A casa meva amb moltes ganes de fer coses i poques ganes de menjar... s'hauran fartat de la meva cuina? jo de moment segueixo amb la meva. La veritat és que està ple de receptes molt apetitoses, amb molt formatge desfet i molt bacó... Però tot són versions... Em recorda una mica els clàssics d'algun estil de música determinat, que estan verssionats milions i milions de vegades, però al cap i a la fi sempre són...

dissabte, 11 de març del 2017

Coca de puerros y queso curado

Hola! Ja sóc aquí! Ja ho sé ja, diumenge passat vaig fallar però hi havia la festa d'aniversari del meu fill. 18 anys i 40 convidats que mengen... Imagineu: canapés, hamburguessetes, pastetes salades de full, guacamole, burritos, pans de pessic salats...  i és clar, si cuino no escric!  Però avui que estem amb més calma anem a fer alguna cosa. He de reconeèixer que em torna a donar per les coques i els picoteos. No estic per la labor...

diumenge, 26 de febrer del 2017

Bollitos de queso

No sé si és perquè aquest any no tinc ganes de plat, o perquè tinc poques ganes de cuinar, o moltes, no sé, però el cas és que no faig més que preparar cosetes, en comptes de plats contundents. Suposo que també ve donat perquè com preparo les cosetes per berenars i sopars d'aniversari, m'entren ganes de menjar això a mí també. Avui us porto uns "bollitos" de formatge, que van molt bé amb unes anxovetes, o amb una mica de pernil, o així sols,...

diumenge, 19 de febrer del 2017

Tartaletas de tartar de salmón

Ja torno a ser aquí!. Lo prometido es deuda. Vaig dir que aquest cap de setmana eren dos posts i com no m'agrada faltar a la meva paraula, ahi que voy. Entrem en setmana de carnestoltes, i jo continuo preparant cosetes per aniversaris, i aprofitant totes dues coses, l'ambient festiu, avui us paso una recepta de total complexitat, jajaja! Molt fàcil i vistosa, i us agradarà tant a vosaltres com a la resta de comensals sempre que us agradin els...

dissabte, 18 de febrer del 2017

Fideos de calabacín

Hola! No penseu que començo a fallar per què el diumenge passat no vaig escriure. Avui escric i demà també així recupero els dies. Anava molt atrafegada el cap de setmana passat preparant el taller de "cuina per a joves independents" que vaig dur a terme en l'escola Internacional Hamelin-Laie,  el dimarts passat. Va ser una experiència sensacional! Després diuen que els joves són mal educats, que no es presenten voluntaris per res, que no...

diumenge, 5 de febrer del 2017

Patatas con almejas

Bona tarda!  Resulta que un dia em va donar per comprar borrajas , molt típiques a Aragó. Mai les havia tastades, i vaig pensar que aquell dia era el dia. Vaig buscar una recepta que em fes el pes i vaig trobar: "Borrajas con almejas" Allà que voy, i vaig fer el primer pas, bollir les "borrajas". Un cop vaig tenir-les bollides, vaig voler tastar-les i, ho sento molt, moltíssim, però no em van agradar. No vaig ser capç de continuar cuinant-les,...

diumenge, 29 de gener del 2017

Canapés variados

Hola de nou! Aquest any és important per mí, entre altres coses perquè el meu fill es fa gran: segon de batxillerat, permís de conduir, 18 anys... Semblava que no arribaria i aquí ho tenim ja, tot un home que comença a volar amb els seus amics i amigues que es troben en la mateixa situació. Ara comencem una llarga llista de festes de 18 anys i aquí estic, ajudant a preparar i organitzar. I com cada ú es posa en allò que millor se li dona o, més...

diumenge, 22 de gener del 2017

Causa limeña con salsa huancaina

Bon día, avui us explicaré la Neva experiència de dimarts passat, que d'ella surt la recepta que porto avui. Ses majestats els Reis d'Orient em van portar un curs de cuina peruana, impartida pel cuiner Nacho Arregui, a través de Chef Cabrabo. Amb tot el que m'agrada la cuina i mai havia estat en un curs d'aquesta mena! La experiència va ser molt gratificant, val a dir que cuiden fins l'últim detall. Si voleu fer una ullada a la vida professional...

diumenge, 15 de gener del 2017

Fideos de arroz a la japonesa

El primer de tot bona entrada d'any per tothom i tothoma i desitjo que digui un any mooolt important pel desenvolupament dels vostres desitjos i projectes! Dit això, si, ja ho sé, ja he rebut unes quantes queixes per part vostra, us he deixat abandonats... Però torno a ser aquí, amb noves receptes i nous reptes.  No penseu que durant aquest temps no he cuinat ni menjat! Això mai a la vida puc deixar de fer, però... Qui em coneix...