dijous, 30 d’octubre del 2014

Calabacines de otoño al cabra

Hola! Estem a la tardor! temps de menjar bolets! però com fa calor (bieeeeen!) encara hi ha carbassons. Un bon amic meu em va regalar un enorme carbassó el qual em veia incapaç de menjar-me'l encara que fos a base  de cremes. Així doncs, el vaig tallar a rodantxes i el vaig congelar per tal d'anar treient poc a poc. I vet aquí que el meu germà em va explicar una de les seves receptes de bon cuiner i jo, copiona per natura però amb una mica...

dijous, 23 d’octubre del 2014

Coca de aceite con polvo de camagrocs

Després de publicar la recepta d'ahir em vaig quedar pensant:"Ondia per sucar-hi pà què millor que la coca d'oli  tan bona que ens ensenya en Dani Jordà, però modificada una mica amb pols de camagrocs?" Així que us dono la oportunitat de que veieu com és de fàcil preparar coca d'oli i què bona està sucada a la salsa de la sípia. (i sense salsa també està boníííssima). Primer de tot hem de tenir camagrocs. Enguany a la muntanya està plè i als...

dimecres, 22 d’octubre del 2014

Sepia con salsa picante

Qui ha dit que els mexicans són els reis del picant? Bé, potser sí, però aquí, si ens ho proposem també podem preparar coses ben bones i ben picants! Avui us porto una recepta que es un clàssic a la meva familía, que tothom que ho ha provat ha repetit, tot i que els cuiners/es hem estat molt curosos a l'hora d'afegir el picant, tot depenent del convidat. Independenment del grau de picant que esteu disposats a aguantar us recomano aquest plat. Sepia...

dijous, 16 d’octubre del 2014

Farfalle con gorgonzola y nueces

Fa un parell d'anys ja que vaig publicar una recepta de pasta amb gorgonzola i nous. Era un plat més aviat calent i molt apetitós. Estareu d'acord amb mí que encara no fa temps de menjars calents però els i les golafres amants de la pasta i el formatge us farà gràcia trobar una recepta totalment diferent a aquella que vam tastar temps enrere i que, en canvi, porta pràcticament els mateixos ingredients. A veure que us sembla. Farfalle con gorgonzola...

dimecres, 8 d’octubre del 2014

Ensalada de judías verdes y brotes de soja

Sembla que continuem amb les bones temperatures, el sol , i les ganes de preparar i menjar coses fresques i lleugeres. Jo, que com sabeu m'encanten les amanides estic aprofitant per quan no ens vindran tant de gust. A més vull anar incorporant elements més propis de dietes vegetarianes, per tal de poder combinar proteines vegetals amb les animals amb una mica més d'equilibri i així obtenir més beneficis pel cos. Avui us deixo amb una amanida fresqueta,...

diumenge, 5 d’octubre del 2014

Pan de olivas con bonito en conserva

Bon dia a tothom i tothoma! Després de molt rumiar i rebre moltes "reganyines" per haver fet aquesta pausa al blog, per fi torno a reenganxar-me. És cert que no tenia gaire clar el servei que podia donar el fet d’escriure quatre receptes. Però molts i moltes de vosaltres al llarg d’aquests mesos m’heu demostrat que en algun moment us faig companyia a la cuina. Així doncs comencem una altra etapa! No penseu que durant aquest temps hem estat...