dimarts, 8 d’abril del 2014

Paté de higaditos

Hola una altra vegada! ahir us explicava la meva falera pels pans i el joc que em donàvem en els sopars especials. També us vaig suggerir un sopar senzillet amb el pa que vaig penjar. Bé, doncs avui us porto un paté que farà les delícies de tothom i tothoma i que, a més de ben baratet, és ben fàcil de preparar, ¡Ah! i a més, si ens sobra, el podem congelar. Paté de higaditos Ingredientes: - 400 g de higaditos de pollo - 115 g de margarina - 2 dientes de ajo - 2 cucharadas de brandy, o whisky o lo que tengamos a mano (licor blanco no) -...

dilluns, 7 d’abril del 2014

Pan de soda

Fa mooolt temps que no us parlo, ja ho sé, però és que potser m’he tornat na mica més tradicional a l’hora de preparar àpats, ja sabeu, mongettes amb botifarra, sopes, pollastre rostit, peix arrebosssat… I el que sí és cert que m’he aficcionat, quasi obsesionat a preparar pans. Golafres que hem seguiu ja coneixeu la meva tendència a preparar coques pizzes, quiches i demés. Doncs des que vaig descobrir “Panes creativos”  d’en Daniel Jordà...