dimecres, 25 d’abril del 2012

¿Heu provat les sardines en vinagre?

Un bon aperitiu, sobre tot a aquestes alçades, en el bell mig de la feria de abril, ha de culminar amb els seitons en vinagre, tan , tan, tan… Però de vegades, els seitons no són gaire grans com per treballar-los i ens quedem sense…No us desanimeu! hi ha moltes peixateries, sobre tot als centres comercials que venen les sardines ben netetes de espines i ben talladetes! Llestes per preparar en vinagre i que quedin a la mateixa alçada que un bon seitó.  Sardinas en vinagre  Ja sabeu, les posem en vinagre blanc i sal durant 24-36 hores,...

diumenge, 22 d’abril del 2012

Ja arribat Sant Jordi!

I jo ja he preparat el meu menú aquest cap de setmana per poder-vos fer el regal. Però és clar, me l’he cruspit! Ara bé l’he compartit amb els meus amics: llibre i rosa. La rosa l’hagués volgut fer de massa de pà, però em vaig oblidar i quan vaig adonar-me’n era massa tard, i vaig haver de recòrrer al fàcil truc del tomàquet! Què hi farem! Però estic ben orgullosa del resultat, tant a la vista com al paladar. No va quedar res! Vaig decidir fer...

dijous, 19 d’abril del 2012

Torno a atacar amb els bocates

 En fí, no hi ha res com tenir família que de vegades es queden a dinar i no els agrada la carmanyola.. Ni tampoc hi ha res com que una pensi que menjar un entrepà de xoriço o de fuet no és un dinar. Així doncs, golafres que em llegiu arreu del món, aquí us deixo un maravellós  bocata de: espàrrecs verds de llauna, arengades, ou dur, i el pà untat amb formatge fresc i espolsat amb pimentó vermell: Podem tallar-lo a trocets,...

diumenge, 15 d’abril del 2012

Tornem a la rutina!

Des d’aquest blog envio un missatge per a tots aquells i aquelles que m’intenteu fer un cop de mà amb el rollo de les fotos, especialment la Mercè i l’Alex. Em sento com aquell estudiant de secundària que surt d’un exàmen dient:” m’ha anat de conya”, i després el profe li diu: “Xaval, t’ha anat de conya però has suspés”. O com aquell altra que diu: “La operación ha sido un éxito pero el ojo lo pierde”. Doncs això m’ha passat aquesta vegada amb les fotos.: trípode, estudi de la llum, de la no se què de la càmara, i jo juraria que havien sortit...

dimarts, 10 d’abril del 2012

M’han donat festa a la cuina! però no a la panxa!

Visca la Setmana Santa! no és que hagi fet moltes coses religioses però he mantingut la tradició!, Vaig viatjar cap a Cuenca ( no sigueu dolents, no vaig mirar cap a Cuenca, vaig fer el viatge), concretament a la zona del riu Cabriel, i més concretament  aun poble anomenat Enguidanos, que, per qui li agradi el turisme rural, és un dels indrets més rics que he conegut per fer excursions als rius, camps, muntanyes… preciós! Però és clar, si...

dimarts, 3 d’abril del 2012

Ja hem arribat a la Setmana Santa!

Per fí ja hi som! ara queden els dies més durs de dieta…, en el cas dels golafres  com jo, l’úica manera de fer penitència  seria fer la dieta de suero intravenós, per què crec aue amb un troç de pa i una mica d’oli seriem capaços de donar-li mil voltes per menjar-lo de mil maneres diferentes i de totes elles gaudiriem com bon golafres que som. I és que ara ve la cruel setamana dels potajes, amb el seu bacallà, l’arròs amb llet, les “torrijas”,...