dimecres, 11 de juliol del 2012

Marxo de vacances!!!!

Golafres, han arribat les vacances, i jo, m’apunto a sortir uns dies a canviar d’aires… i agafar noves idees golafres és clar! Però no patiu, no, que a la fí només seran dos setmanes . I per tal de que no m’oblideu durant aquestos dies us deixo amb un sopar de divendres ben estiuenc! Fins a la revetlla de Sant Jaume! Viernes cena para dosquehuacha Esta viernes lo voy a refrescar con unos platitos ligeritos y muy refrescantes, aprovechando además...

dilluns, 9 de juliol del 2012

Aquesta setmana una varietat de la coca de llardons

Benvolguts i udes golafres, tot el que hagi volgut experimentar amb la coca de llardons, haurà vist que és ben fàcil de fer, i els golafres més atrevits s’hauran adonat que es poden fer moltes varietats amb el mateix mètode. Jo he triat aquesta: Bocaditos de salmón y queso Ingredientes: - 1 hoja de pasta de hojaldre - 150 grs. de salmón ahumado - 100 grs. de crema de queso fresco. - Queso rallado para espolvorear. Preparación: Untamos...

dimecres, 4 de juliol del 2012

Tornem a la càrrega després de la neteja de panxa

No hi ha res com fer una mica de bondat  per poder posar el cos a punt per gaudir una altre cop de menús. Una amanideta per aquí, un brou diurètic per allà, fora dolços uns quants dies, molta aigua i, a la càrrega! Per aquesta setmana us tinc preparat un sopar chachi per llepar-se els dits i no tenir càrrecs de conciència perque ens passarem el mínim possible donadesles circumstàncies. Viernes cena para dosquehuacha Lo dicho, está muy...

diumenge, 1 de juliol del 2012

No sé si avui és un bon dia per escriure…

Avui realment m’he passat! De cuinera… i de golafre! Però no penso confesar tot el que he cuinat i he menjat. Em fa vergonya rememorar tant excès. Encara que la meva panxa no fa més que recordar-m’ho. Ep! però desprès dels postres he prés un cafè sense sucre! Ja no podia ni amb la sacarina. Així doncs us ho aniré explicant al llarg deles setmanes, per què el menú d’avui dòna per vàries setmanes! I el meu empatx també! Començarem per un plat que...