dilluns, 16 de desembre del 2013

Tartaletas de paté de conserva

Continuant amb idees fàcils per preparar durant aquestes festes, avui us porto una recepta de la termomix que, com ésnatural, he hagut d’adaptar per què entre els molts “trastos” que tinc a la cuina, no compto amb aquest.
Però us ben asseguro que el plat ha quedat exquisit i ha triomfat entre els meus conills de laboratori, (els convidats de dissabte passat, ja, ja).
A més no s’hi val dir: “és que a mi no m’agrada aquest ingredient, o aquest altre” perquè queden els sabors camuflats i formen un nou tast molt agradable en forma de paté. Encara teniu dies per fer la prova, i ja m’ho direu!

Tartaletas de paté de conserva

tartaletas de paté de conservas

Ingredientes:
- 1 lata de mejillones en escabeche
-1 lata de caballa en aceite
- 1 lata de sardinas en salsa de tomate
- Tartaletas de masa quebrada
- olivas sin hueso para rellenar

Preparación:
Abrimos las latas, y las vaciamos en un vaso de batidora. Claro, ya que están en el vaso las conservas, pues las trituramos con la batidora. Rellenamos las tartaletas con este mejunje y decoramos con las olivas sin hueso. Qué os parece?

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada