dilluns, 12 de març del 2012

He tingut una mala experiència!

Vaig trobar-me amb la meva pitjor enemiga. Havia estat evitant-la i imaginat-me que no era tan cruel com jo la feia. Al final, el camí de la veritat només és un i s’ha de ser valent per afrontar la realitat. Jo vaig decidir que ja era hora, que no podia continuar així i que havia de veure’m amb ella.
Allí estava, la mala p…, mirant-me amb aquell somriure cínic del que va a dir una cosa que sap que farà mal. Va ser cruel, molt cruel. I el pitjor, és que tenia raó. Soposo que aquestes alçades ja sabeu de qui parlo, oi! per què no és només la meva pitjor enemiga, però la vostra també! je,je.
Premi! ho heu encertat: Es tracta de la maravellosa bàscula! I ja sabeu, doncs, de què m’ha parlat: que si t’has passat tres pobles amb la pasta de full, que si li dones molta canya al formatge…
Però no penseu que em retiro de cuinar, de menjar o de parlar-vos en el blog. No, no, res d’això. Unes setmanetes de bondat al menú de la setmana, alguna recepta lleugereta i no ens descuidarem dels divendres chachis, però… Hem de fer forat per tornar a donar-nos canya i estar guapos a l’estiu!.
Així doncs us deixo amb una amanida ben atractiva que vaig preparar l’altra dia. Ens posarem a to sense patir res! però no feu com jo! prohibit picar entre hores! aigua amb suc de llimona, que desengreixa i hidrata.

Rincón de la dieta sana 
darvaden

Ensalada de col y emmental

Ingredientes:
- Media col pequeña
- 1 manzana golden
- 150 grs. de queso emmental cortado a dados
- 1 pechuga de pollo hervida y cortada  a trocitos.
- 1 lata de espárragos en conserva
- Unos pepinillos agridulces
- Unas alcaparras.
Para la vinagreta:
- Aceite, sal, pimienta, vinagre de módena, una cucharada de mayonesa, una cucharilla de mostaza y otra de miel.


Preparación:
- Cortamos en juliana y lavamos la col. Son maravillosas las centrifugadoras de ensalada, esos cacharros que te sirven para enjuagar y luego secar bien las lechugas y todas esas cosas víctimas de las ensaladas. Si no secamos bien las lechugas, coles y demás desmerecemos la salsa vinagreta que le añadimos.
Bueno, sigo, pelamos y cortamos a trocitos la manzana y la rociamos con un poco de limón para que no se ennegrezca, y nada, mezclamos todos los ingredientes en una ensaladera y sazonamos con la maravillosa vinagreta que hemos preparado.
Ya sé que no es de dieta total, pero claro, tampoco nos vamos a tomar tan a pecho la Cuaresma, no?, 

Huevos a la piperada

Ingredientes para 4 personas:
-          1 huevo y una clara
-          ¼  de pimiento rojo
-          ½ cebolla picada
-          100 grs. de guisantes
-          2 tomates maduros
-          Ajo,, sal y pimienta , albahaca y perejil.

Preparación: Se pelan y se cortan en trocitos pequeños la cebolla, los pimientos y los tomates. Se meten en una cazuela con los condimentos: pimienta, sal, ajo perejil y albahaca. Se estofan con un poquito da agua a fuego lento y tapadas, hasta que estén blanditas. Se incorporan los guisantes y al cabo de cinco minutos el huevo batido, se mezcla bien y a comerlo con media barra de pan para que se nos quede en la barriga, si no, como es tan ligero…

2 comentarios:

  1. ...recorda que l'Otto no té la culpa eh!! no el matis de gana que hem de jugar molt amb la piloooooooooooooota!!!

    firmat: TUC

    ResponElimina
    Respostes
    1. l'Otto es busca la vida la mar de bé, recorda que li encanta la salsa de tonyina dels spaguetti!

      Elimina