dilluns, 17 de setembre del 2012

No patiu! també tinc alguna idea pels llegums!

Ja sé que a l’estiu costa menjar llegums, i quan ho fem anem a la fàcil amanida amb tomàquet, tonyina…. I sempre la mateixa amanida… però és clar, poques variants admet el llegum bollit. A no ser que li variem les espècies amb les que aromatitzem l’esmentada amanida. Si li afegim comí a la vinagreta, li donem un aire oriental. Si amb els mateixos ingredients li afegim una mica de bitxo, o salsa tabasco, la mexicanitzem, si la alegrem amb fonoll i en contes de tonyina fem servir salmó fumat i especièm amb fonoll, dons la fem nòrdica. Jo avui us porto una ben senzilla que com a plat únic us servirà i és d’allò més sana.
Rincón de la dieta sanadarvaden

Ensalada de alubias y bonitoensaladas y verduras

ensalada de judas

Ingredientes:
- 500 grs. de alubias pintas hervidas
- 180 grs- 200 grs de bonito en conserva
- 1 cebolla picada
- sal, pimienta, vinagre y aceite
-  Albahaca fresca picada y perejil fresco picado.

Preparación:
Preparamos una vinagreta con la cebolla y los aderezos excepto el perejil.
Mezclamos con las alubias y cubrimos con el bonito en conserva. Recordad que si lo preparáis vosotros el bonito, sale más apetitoso.Os refresco la memoria en la entrad del 18/01/12.
Espolvoreamos con el perejil picado y a la nevera hasta que sirvamos. Es genial el contraste de aromas de la albahaca y perejil. Como veis en la foto, yo le he añadido unas olivitas que engordan un poco pero son  muy ricas.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada