dilluns, 25 de febrer del 2013

He trobat espècies de qualitat!

No penseu que és tan fàcil trobar espècies bones a tot arreu! Espècies, espècies en trobem. Sobretot, envasades i de fluixa qualitat. Però d’aquelles de tota la vida que ens fan recordar els mercats orientals de Marco Polo i que compres la quantitat que necessites…ja és més difícil.
Doncs aquesta setmana he fet una troballa importantíssima a Sant Adrià del Besòs. Per aquells que coneixeu el poble, potser recordeu L’Antic Sindicat on venien patates, cebes, gra i llavors. Doncs ara, encara venen gra, patates i llavors, però li han donat un aire al negoci molt atractiu pels golafres i cuinetes com nosaltres (vosaltres i jo) vènen  espècies boníissimes de tota mena, salses, fruites fruits secs, amb aquell aire modern amb un petit toc nostàlgic. Els que no sovintejeu el poble, els trobareu a Facebook com Antic Sindicat. Us el recomano.

QuehuachaRincón de la dieta sana

Mi amiga la enfermera me ha dado otra tanda de recetas, sanas todas ellas, dirigidas a personas con problemas de tensión. Hipertensos, vaya.
Y hoy os quiero pasar una tostadita ( ya veis que llevo una temporada que las tostadas han echado de mi vida al hojaldre) muuuy apetitosa.

Tostada de tomates y albahaca

Ingredientes:
- 2 rebanadas de pan sin sal
- tomates variados (cherries, de ensalada, raf…)
- 50 g de queso fresco
- albahaca fresca
- 1 ajo
- aceite, vinagre de módena, y pimienta.
Preparación:
Tostamos las rebanadas, troceamos los tomates, y los aliñamos con el aceite, el vinagre, la pimienta y la albahaca.
Untamos las tostadas con el ajo, ponemos encima el tomate y más encima el queso.
Es recurrido para una cena sin hambre, verdad?

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada